Nu lyser ängarna av sommarns alla blommor

Om ändå det vore sant, men drömma får man väl?
Känner mig lite ensam med halva familjen på andra sidan jorden. I VÄRMEN! Neej ja e int bitter.
:) Närå det är ju asgött för dom, men jag hade gärna vart där jag med.
Imorn har jag tenta och om annica tror att hon kör, ja då vet jag ju hur det kommer gå för mig. Men vafan, dags för en omtenta snart tycker jag!
Ikväll ska jag i alla fall ägna mig åt terapi á Ida och simning med bubbelpool efter. Blir mys. Igår var hon och jag på step. Haha jag kände mig som världens klump. Usch att man ska ha så dålig koordination. Det har jag lite svårt att ta! Men jag tänkte ge det några försök till innan jag ger upp helt. Heja mig!
Äh vafan här kan man inte sitta och tycka synd om sig själv. Nu tar jag mina träningsvärksömma ben och knallar bort till annica så vi kan vara dåliga på kemi ihop.

Dagens:

+ Linn skickade bild på sin fina Mio!!
+ Lillebror har fått körkort
+ Har varit på föreläsning om energi
+ Jag har käkat grön curry-thai
+ Pappa och Elle har precis lyft mot Bangkok
+ Har bestämt mig för att börja träna och bli fit inför badsäsongen
+ Har haft levande musik á Håkan som pluggbakgrund! Blir nog till att plugga i konserhuset fler gånger :)


Där går han med jeans och kavaj och sjunger för full hals.

- Jag är kvar i kylan!
- Har inte fått så mycket plugg gjort tack vare Håkan
+/- Mina converse är slitna, måste ha nya!

Ny lägenhet

Sitter i nya lägenheten och softar med p3 på i bakgrunden. Från en riktig stereo!! Fan vilka fester vi ska ha här med två soffor, massa glas och en bra stereo.

Idag tycker jag synd om mig själv. Jag borde plugga men är lite sjuk så jag unnar mig lite softing istället. Sen att jag ska med till ÖG och dricka lite öl sen är ju en annan sak :)

Sen jag skrev sist har det varit Åre och påhälsning av den bästa systern i hela världen och så flytten då.
Åre var najs med hyffsat väder (en dag var det fantastiskt med soling på toppen), tomma backar, äventyr så som klättra upp och åka off-pist och åka i skogen och så lite chill i en goig lägenhet.


Så här såg det ut på toppen i Duved som var en av Åre-ställena.

Sen kom då elle och vi hade utflyttningsmiddag/fest i torpet med Ida, Hillis och Cissie innan vi tog oss ner till stan för invigningsparty på Weekday med fri bar! Tyvärr fanns det bara två toaletter till 500 pers så det var blev lite smärtsamt innan vi äntligen kom längst fram i kön.
Tjejerna tyckte vi var lika och Ida tyckte det var läskigt. Känns kul att de säger att vi är lika! Det hade jag inte tyckt för ett halvår sen, och det vet jag att Elle håller med om, men kanske är det för att vi inte träffas så ofta nu som jag uppskattar våran tvilling-relation mer. Förut var det lite jobbigt att vi alltid var "tvillingarna", inte Susanna och Ellinor liksom. Men nu pratar jag om Ellinor jämt så det var kul att de andra äntligen fick träffa min fina syster.   
Dagen efter skulle vi flytta i våran ämliga bakis-tillstånd, vilket gick förvånansvärt bra även om det blev lite stressigt. Men till slut kom lilla Elle iväg i stora volvon och hann med bussen tillbaks till Oslo. När jag skulle gå och lägga mig kände jag en hård klump i magen när jag tänkte på henne. Som alltid kändes det alldeles för kort.
Trivs i alla fall jättebra här i nya lägenheten. Det är stort med lite mer "riktiga" rum än vi hade förut, sköna soffor och diskmaskin! Och när vi plockat undan en del grejer som kanske inte riktigt var våran stil och ställt in våra grejer blev det fakstiskt riktigt fint!

Mamma har jag inte hört så jättemycket från men hon verkar ha det jättebra nere på Koh Lanta!
Pappa är det jättesynd om, han har fått bältros som inte går att behandla eftersom det hade gått för lång tid. Så nu är han hemma från jobbet. Eller han var i alla fall, antagligen har han börjat jobba även fast han mår skit eftersom han har sån sjukt bra arbetsmoral! Han är lätt mitt idol på den fronten. Bara för att han ska vara borta två veckor sen när han ska ner till mamma kan han ju inte vara hemma ju även om han skulle vara dödsjuk!

Nu ska jag digga klart till Pa pa paa pooker face!

RSS 2.0