Love for all

http://www.youtube.com/watch?v=aPSfjReeC_k&feature=related

Den här reklamen gör mig skitglad. Så himla fin. Googlade på den också. Fick några blogg-träffar som gjorde mig förbannad, en var en idiot till gubbe som tyckte att filmen var bland det mest smaklösa han sett och dessutom mycket fräckt utmanande mot den stora majoritet människor som tror på äktenskapet som en samlevnad mellan man och kvinna och en annan tyckte att skämma ut den svenska kyrkan på detta sätt är utan tvivel det värsta som någonsin har visats på tv. Ja herregud alltså jag blir så jävla trött på att folk kan vara så trångsynta! Varför ska inte kärleken vara tillgänglig för alla?

It's beginning to look a lot like christmas

Jaha då var julafton över då. Konstigt att det blir samma tomma känsla varje år. Men det är ju som tur är inte över riktigt än. Snart ska jag gå ner och kolla på vår fina gran och äta julskinka så känns det nog bättre.

Igår åt vi julbord och kollade på kalle anka, sen kom mormor och morfor och då fikade vi och delade ut julklappar. Jag fick en kamera :D, mamma mia-filmen, tofflor, en bok om djurungar, tacobricka, temugg, morgonrock, handduk och en jättefin sjal. Inte dåligt!


                                           



Annars var jag i Oslo och hälsade på elle i förra veckan. Det var skitmysigt, vi lagade mat, kollade in stan och lite sevärdeheter och så följde jag med henne till hennes dagis. Barnen var underbara. Ellinor hade längtat jättemycket efter mig och gick mest runt och log de första dagarna, sen la det sig efter ett tag, haha nädå skoja bara. Det var jättekul att se hur hon hade det.



Jag och lilla Marie


     
      Jonas                             Slottet                          Glad syster             Vid ake-brygge


Sen har jag hunnit med att smitta min Jonatan med magsjuka (som btw fyllde 20 igår!). Något som absolut inte var mitt fel eftersom Anna och Erik i Oslo var sjuka och antagligen smittade mig. Men han var i alla fall frisk igår så det är inte så synd om honom.
Jag har lekt med Anna också, var roligt att ta igen allt som man missat och dessutom byta julklappar. Klart man inte orkar vänta till julafton när man har klappen i handen, eller? Vi fick trosa+t-shirt med tryck som var foto på oss, najs!

Ikväll ska man ju ut. Inte på statt dock eftersom biljetterna tog slut. Bra på ett sätt eftersom det var hutlöst dyrt (skämmes ta mig faan) men tråkigt eftersom det hade varit kul att dansa. Men vi får se om vi försöker ändå eller om vi går till redbrick istället.

Nej nu är det frulle, ska nog ta ett kex med brie på också!

Önskelista

Nu vet jag vad jag önskar mig! Det som jag vill ha allra mest är såklart en vit jul, men efter det kommer:
- En liten och bra digitalkamera, typ Finepix J10 Black
- Nya snowboardboots
- Någon slags ramgrej som man kan hänga upp på väggen och ha många kort i
- Mamma mia filmen på blue ray
- Snygga örhängen och armband

Nu efterlyser jag en önskelista från min kära syster också!

Annars är det som är nytt att jag köpt "vinterskor", varit på Veronica Maggio och bara har fyra dagar kvar i skolan till jullov!

Puss


4 år!

Så länge har jag varit ihop med min jonatan. Det är faktiskt helt sjukt, fyra år liksom. På ett sätt känns det som vi varit ihop hela livet, men på ett annat som absolut inte fyra år. Konstigt.
Vi firade i alla fall igår med att ta bussen till V-Dala där jag åt kycklingspett med bulgur och mangosås, jonatan åt hamburgare (skräll). Sen hängde vi där ett tag med vår cider, öl och godispåse och så kom det lite folk från klassen. Sen gick vi till bion för att kolla på "The Baader Meinhof komplex" som var helt okej. Medans vi väntade på bussen hem fick nöjet att höra lite livemusik från smålands. Mysig kväll.


Fin! <3

                              

Igår gjorde jag sista provet innan jul också, så jävlaa gött. Tror det gick bra också vilket gör det ännu goare :)

Har blivit så himla sugen på julbord också. Köttbullar och prinskorv liksom. Snerikes har för 200 inkl. två glas vin. Men alla är ju vegetarianer så det är väl ingen som vill följa med. Annica kan man lite på i alla fall, kött e gött!

Nu ska jag ta min mobil som är nyladdad med massa bra musik och ta en promenad i det öh "vackra" vädret. Sen ikväll ska jag kolla på julkalendern, som hittills verkar kass men man måste ju ge den en chans, och äta TVÅ chokladbitar ur min julkalender eftersom jag missade igår. MUMS!

För övrigt så längtar jag ihjäl mig till julafton.
KRAM!

RSS 2.0