M Jackson..

.. var kanske kungen av pop och gjorde många grymma låtar men han var ju trots allt lite skum och om inte pedofil så ändå en gubbe med lite konstig relation till barn. Därför sörjer jag lagom mycket.

Elle har fått jobb! Grattis, nu är jag familjens enda arbetslösa svarta får :) Men jag är glad ändå.
Imorn ska jag faktiskt börja tvätta husfasaden i ölme och sen ska det målas. Kommer antagligen ta några dagar vilket är superbra för mig som börjar bli lite mätt på semester.
dessutom kommer anna hem på torsdag och är arbetslös med mig! Då ska vi hänga vid lonnen och gå massa promenader med hennes underbara valp!

Annars har jag hållt min  uttråkning i schack genom dalarna-besök på midsommar (sjukt roligt firande med så trevliga och naturliga människor), mysigt Ida/John-karlskogabesök med boda borg, karlskogafesten, redbrick och allt vad det innebär, fikande med vänner (som hemma tar alla mina pengar!!), öppet hus i ölme med "your adventure" kajak/cykel-uthyrning, husvagnsmys i baggerud och massa mer.
På torsdag kommer anna hem och är arbetslös med mig! Då ska vi hänga vid lonnen och gå massa promenader med hennes underbara valp!

Nu ska jag rädda min alldeles egna diabetiker med lite isglass-medicin.

It's a rainy day reality..

Och även fast jag redan är trött på ett dött och regnigt karlskoga, känner jag mig rätt positivt inställd till livet just nu ändå. Redbrick i onsdags var trevligt och definitivt ett bra alternativ för oss som var lite avundsjuka på alla fina ungdomar i studentmössor, vi har fått ett förstahandkontrakt (!) på en skitfin lägenhet i min favoritstad uppsala, jag har världens mysigaste jonatan (som just nu antagligen proppar i sig gratis-mat från sin kusin som tagit studenten idag), min elle kommer sen, jag har fått skattepengar och jag kommer antagligen kunna tjäna några slantar genom att göra lite slavjobb. Det ändå som stör mitt positiva sinne är min alltid hungriga mage. Tur att den ska få hemmagjord kebab-tallrik-medicin snart. Och så tänker jag en del på två fina vänner som har det lite jobbigt nu.


Eftersom jag är en värdelös människa och inte har lyckats skaffa nåt jobb har jag alldeles för mycket tid att tänka på framtiden. Därför har jag tänkt mycket på vad jag vill köpa för möbler till lägenheten. Ett litet, ycke-pytte litet problem är förstås att jag inte har några pengar meeeeeen äsch. Kolla vilka fina tyger man kan hänga upp på väggen, någon av de tre understa..

IKEA is the shit.

Men IIIIH snart kommer anna hem. Och då kommer det vara sommarväder det är jag säker på!
 

RSS 2.0