Ledsen i ögat!

Fyfan vad deprimerande vädret är nu igen. Var inne och kollade på smhi och det verkar inte bli bättre senare i veckan heller. Skitarne! Usch vad tråkigt det är att vara själv också. Då tänker jag bara på hur lite bostadsbidrag vi ska få, hur fult albumet blev och såna tråkigheter. Nu får familjen allt komma hem!

Min helg har i alla fall varit ovanlig aktiv. Vilket nog måste ses som positivt. Får väl tacka jonatans  sex-, tio- och trettonåriga kusiner som tvingade mig att följa med på diverse upptåg. Jag har åkt en pytteliten gummibåt nerför älven, ridit och kommit tvåa i tennisturneringen!

Putte i parken

Väldigt mycket snack om våran alldeles egna festival just nu. Jag känner mig urduktig som gör så mycket reklam hela tiden. Har till och med lyckats få hit två singlar från uppsala, ni kan tacka mig senare! Och eftersom jag är torr och fattig och därför inte var på hultan i helgen har jag sagt till mig själv att på PIP, då jävlar! Bara två veckor kvar.. Usch vad sorglig jag känner mig nu. Men ärligt talat har man inte så mycket mer att göra så får man se fram emot en pytteliten och ganska kass fesdtival. Jag tänker tycka att det är okej. Annars har jag ju gotland, kanske är lite coolare, aja whatever..

I helgen firades mitt lyckopiller Ida i den hittills obesökta staden västerås. Då kan man pricka av den från listan också. Vi åt massa mat, festade, åkte hissen upp i skyskrapan (WOW!) och kollade på Brüno på bio.
Nu har elle kommit hem från hultan också så vi ska gå ut och mocka åt mamma.

RSS 2.0