JULKÄNSLA!!

Aldrig har den varit så stark som nu. Jag längtar hem till mammas alla mysiga spontankramar, pappakramar, städa till våra julskivor, frukost vid en klädd gran, få träffa bröder och tvinga dom att kramas (MOHAHA), massa tända ljus, mormors julaftonsfika, morfarbus, mitt julpyntade lilla rum, mina fina kattfröknar, ett vackert snö-rosensjö och bara hänga med alla fina tjejer och killar där hemma. Åååh kan det inte vara jullov nu och för evigt!! Det kommer vara över så fort! Usch ångest.. Är så mycket som ska hinnas med. Vara hemma, träffa alla, nyårsfirande i sysslebäck. Men det kommer bli sjukt bra.
Först ska vi dra från den här skiten och få lite sol. Det längtar jag också efter! En perfekt början på ett mysigt lov. Tänk att få simma med massa färgglada fiskar, äta god mat vid stranden, gå barfota och få se pyramiderna! IIIIH!!
Nä nu ska jag laga mat till min stackars tentapluggande man..

Snutt!

Jag håller på och skriva arbete om giraffers (och ormars, jag var tvungen) blodtryck. Och jag hittade världens sötaste bild som jag bara måste dela med mig av! NJUT!



Visst vill man bara krama?!

Jävla hörselapparat!

Så surt, jag tyckte jag kunde allt så bra. Kunde synen perfekt och så kommer örat! Jaja tror jag klarade tentan i alla fall. Skönt att ha den gjord. Man märker i vissa situationer att man nog har varit ganska stressad. Igår bröt jag ihop för att jag hade sönder ett glas liksom! I och för sig ett väldigt fint glas men..

Balen var hur kul som helst! Jag kände mig fin, kär och jätteglad! Alla var så himla tjusiga. Under midddagen hade vi askul och sjöng (kanske inte lika fint som kören, men med minst lika mycket inlevelse!). Sen var det pardans. Det var för det mesta också jättekul förutom när man intet anande tackar ja till en främling som ville dansa. Vilken hets! Jag kämpade som aldrig förr för att hänga med, haha ganska kul ändå. Hanna hade tydligen också råkat ut för honom. På diskodansgolvet ägde vi totalt, i alla falla dom tre andra som var där :D Lite drama levererades också, de där polkandarna kan man alltid lita på!

Hade tänkt åka och träna nu egentligen men det här vädret uppmuntrar inte direkt, spöregn! Jag får vänta ut skiten.. Och peppa mig själv lite med sistaminuten.se. Jag SKA härifrån den 10,11,12 eller 13 så det så!

Imorgon ska jag och Ida på norrlandsoutleten. Egentligen ska jag ju inte ha nåt men det kommer säkert bli bara för att det är så billigt. Känner mig lite som Ullared-besökarna.. Men lite mer okej att handla billiga märkeskläder på norrlands än toarenare på Ullared va?

Ikväll ska vi i alla fall till snerikes. Ska bli gött med tentafest!

Nu ger jag mig ut i rusket!

Wollie Bolli!

Han är väl för skön denna däringa kenny.
Snart ska jag ner och luncha med maria och henke på värmlands. Jag skulle kunna betala 48 bara för brödet, mums! Tur att jag har laddat upp så bra med minimal frukost, så jag får plats med mycket gott bröd:) Sen blir det träning, måste jobba på nu lite inför balen så jag kommer i klänningen! Haha kanske inte går så bra ihop med bröd-filosofin men men. 
Ska städa och kanske tvätta också om jag hinner, för imorn bär det av mot älskade värmland. Gud vad mycket mysigare och finare det låter än Karlskoga.. Fast rosensjö låter såklart bäst!
Ska bli helt underbart att träffa familjen. Saknade mina småbröder igår när vi kollade på kenny starfighter, vi hade så himla kul ihop när vi var små. Det har vi iofs nu med men inte lika ofta.
Anna! Vi ska på kalas i ölme imorn kväll men på lördag eller söndag måste vi ses!
Heeeeeeeraaaaa

Vaccinera er!

På nåt sätt har jag börjat se det som mitt mission att uppmana alla till att vaccinera sig. Känns som alla är helt anti bara för att. Men ärligt. Jag tycker också det är löjligt att alla får panik och ska tvätta händerna hela tiden. Jag är inte ett dugg rädd för att bli sjuk för jag tror det är väldigt liten risk att det skulle bli livshotande för just mig. Men man behöver kanske inte vara så egoistisk. Jag tänker på mina nära, till ex. mormor och morfar som kanske inte kommer vaccinera sig. Jag vill ju iaf se till att jag slipper smitta någon jag tycker om. Dessutom är det helt värdelöst att vi "vettiga" går och tar vaccin om ingen annan gör det, då har det ingen effekt. Så kom igen nu, släpa er till vaccinationslokalerna och ta en spruta, annars vill jag höra era motargument! Så det så :) 

RSS 2.0