Born under a bad sign..

Fyfan för folk som tar andras saker!
Min fina cykel, jag är ledsen ända in i själen..
Och så har jag skoskav också, kan det bli värre?
JA! Det kan det definitivt. Mamma kom hit igår och sov över för hon skulle jobba i västerås igår och idag. Hade längtat efter mami. Sen kommer ju min ellinor i eftermiddag och piggar upp mig, väldigt efterlängtat. Det ska bli grillning och tidig fest för på valborg ska vi upp sju och ta platser vid ån, galet! Äntligen ska hon få träffa anders som lyckats missa henne varje gång. Vi ska hänga med tjejerna i klassen, mina pol-kandare och påhälsande karlskogingar, kommer bli lajbans.
Ha en mysig långhelg!

Sjukt..

.. längesen jag skrev! Inte för att nån bryr sig men ändå. Ser det som bra terapi att få skriva av sig, ungefär som att basta, vilket är erkänt fungerande terapi.

Vad har hänt sen sist då? Jag har spenderat största delen av mitt två veckor långa påsklov i mitt älskade rosensjö. En dag i ett regnigt sälen, men jävligt kul att få åka lite bräda en sista gång för i år. Jag har träffat alla jag inte sett på länge, anna som kom hem (yeej), jossan, sandra, ann och malin, mormor och morfar, farmor, min underbara familj. Och det har blivit vår!!! Så himla välbehövligt för mitt vinter-deppiga sinne:) Vi har grillat flera gånger här utanför på vår gräsmatta och suttit ett antal timmar på filten och solat. Och det har gett resultat! Alla sägar att jag är så brun (YEES!).

Nu när jag är tillbaks i Uppsala, som jag trivs så sjukt bra i, har jag satt igång med skola och träning. Skolan är så dötrist att det vill ni inte veta (då dör ni ju och det vill vi ju inte) men träningen är kul.
Var på inflyttnings/födelsedagsfest i fredags. Var ganska kul för födelsedagsbarnet däckade typ vid elva, hehe.
Har bokat biljetter till Oslo med. Syttende mai haer kommer jeg!!!!! (Reserverar mig för eventuella stavfel) Ska bli mysigt att hälsa på i min elles mysiga kollektiv.
Sen blire nog London också. Ska hjälpa hanna & stian att flytta hem deras grejer, måste ju passa på att snylta lite på en London-bo medan man kan.

Nu har jag pratat med anna, det var skönt.

Men nu ska jag sova, måste gå upp tidigare imorn eftersom jag ska gå¨, jättekul med punka stup i kvarten.
PÖSS

RSS 2.0