Halloweenpepp



Nu skare fixas. Jag har googlat på recept och bål så det här kommer bli grejer!
Snart kommer elle och niclas!! Längtar längtar längtar. Imorn ska jag åka och handla och städa för deras skull. vi kommer ha asmysigt. Eller ja iaf på fredag för på lördag ska det fan inte vara mysigt, bara fest!

Christer är min vän i etern

Riktigt härligt att vara ledig och få lyssna på christer så här på fredags-eftermiddagen.

Jag är så där skönt utmattad och varm som man nästan bara kan bli av lite simning med min favorit-ida.
Och jag är så fri! I måndags hade jag sista tentan på kursen och igår redovisning. På måndag börjar vi ny kurs, fysiologi. För första gången känns det som det kommer bli riktigt kul. Nu börjar det närma sig de stora djuren!

Tänkte försöka gå till ackis och anmäla mig för blodgivning men det får bli på måndag för idag hade de stängt.

Nästa helg kommer förhoppningsvis elle och niclas hit och hälsar på. Då måste vi hitta på nåt skoj! Alla uppsalingar som är här tycker jag kan boka in fredag/lördag för våra vänner.

Men nu kanske man ska gå och handla, inte riktigt okej att inte ha någon frukost i tre dagar.. och så ska jag köpa chips till min man för då blir han glad!
Hoppas ni får en mysig fredag för det ska jag ha!


Heja Sverige!

I lördags var jag deppig. Då kändes det värdelöst att åka på fotboll imorn. Men idag är jag pepp!
Vi ska dricka massa öl och vara riktigt patriotiska.
Det är ju trots allt både henkes och lagerbäcks sista match. OM de inte mot alla odds går vidare förstås. Det finns en chans och imorn tänker jag vara blåögd. Och kanske lite gulögd med. HAHA fan vad jag är rolig alltså.
Idag har jag förresten varit jättesur. Klarar inte av en till labb med trasiga mikroskop. Måste jag pröva fem olika för att till slut få kolla med nån annan en gång till får jag utbrott!! Aaaaah... skönt att skriva av sig lite ilska.
Nu blir det desperata hemmafruar istället!


Lycka

Idag har jag varit ledig från skolan. Därför har vi bland annat ägnat dagen åt marknad där vi köpte 14 strumpor för 100kr! Och vi har köpt en rauter så att jag har fått internet på min datorn. Och så har jonatan lyckats laga sin dator som kraschades sönder av virus när han försökte ladda ned alla disney-filmer till mig. Och jag har varit och tränat för första gången på ett tag. Och nu ska jag snart få se på desperate!! På torsdag ska vi hem och mamma har lovat att vi ska få kött. Därför är jag lycklig!


Så här hollywood-snygga var vi i lördags


RSS 2.0