Hellre en anka i en pöl än en anka i ett stort hav

Fan vad dum man är ibland. När jag skrev förra inlägget var jag skitstressad för jag redan skulle varit hos annica. Då är det ju bättre att skriva när man har absolut ingenting att göra. Som typ nu. Det är nog min tråkigaste förmiddag hitills, jag är trött på att plocka in flyttgrejer! Fan vad det är synd om mig! Varför måste alla jobba eller faddra sig, varför kan ingen bry sig om mig?! Det är nästan så att jag i ren desperation laddar ner msn men neej, orkar inte.
Nej usch här kan man ju inte sitta och ämla sig. Jag borde pallra mig ner till stan och fixa cykel. Men jag orkar inte gå, och så länge jag inte tar tag i det får jag ju ingen cykel. Lite av en ond cirkel. Men jag gör nog ett tappert försök att orka ändå.
Ikväll ska jag supa för biben kan man alltid lita på!


Jesus amalia!

Vilken pärs det är att flytta. Igår höll vi på att bli galna när madrassen ramlade igenom sängen hela tiden. Men fyfan vad fint det blev till slut.
Gotland var jättefint. Vi myste och spelade mycket kort, badade och framför allt löste korsord.
Men nu känns riktigt kul att vara tillbaka i uppsala igen. Nollningen drar igång så det finns mycket att göra om man vill. Jag hade ju inte tänkt vara med men egentligen borde jag hjälpa nollorna att få en roligare inspark än vi fick.
Jaja nu ska jag ta hissen ner till annica, hon kommer bli överlycklig över min popcorns-gåva!
Litte bilder från gotland..








Fy faen..

..nu känns det tomt. Riktigt jävla tomt. Inte bara för att Paris Hilton my new BFF är slut (elle nu är du nyfiken va?) utan mest för att jag ska åka ifran mitt älskade rosenjö med min mysiga familj. Har kramat mamma och pappa gonatt och hejdå så nu känns det lite tungt.
Får väl trösta mig med att sommaren inte riktigt är slut än. Imorgon åker vi till gotland, om vi inte krockar med färjan förstås, och sen ska vi tillbaks till uppsala och greja med lägenheten. Ska bli kul att återgå till studentlivet.
Putte var förresten jävligt najs för alla som undrar..
Nu ska jag titta på tågbiljett till oslo!
 

RSS 2.0