Rosensjö

Älskar mitt lantis-hem!
 





















Var underbart att få komma hem och hälsa på. Hann med att träffa mamma, pappa och småbröderna. Dessutom hanns det med att fira Linn (som btw hade värsta fina magen), åka på mc'donalds-picnic till agnsjön med Johanna, Elle och Niclas och fika med mormor och morfar!

        

Kändes väldigt deppigt när jag satte mig på bussen tillbaks. Men nu känns det bra igen. Jag trivs ju jättebra här. Kommer alltid att vara skönt att komma hem dock.
Ska i alla fall hem om tre eller fyra veckor igen. För då fyller lillpjutten Johanna 20!
Till helgen blir det väl party som vanligt antar jag. På lördag ska jag på gasque med alla biologi-nördar:)

For some reason I can't explain, I know Saint Peter won't call my name

AAAAAH!!!
Det är SÅ mycket att plugga och jag fattar verkligen inte hur jag ska hinna plugga in allt till fredag!

Ska i alla fall bli så jävla gött att sätta sig på bussen och bara åka hem när det är gjort.
Hah! Jag längtar så efter Karlskoga. Alltså jag längtar inte bara efter familjen, huset och rosensjö och såna underbara saker. Jag längtar till och med efter själva stan. SJUKT!

Höst!

Gud vilken fin höstdag. Ida, jag och Jonatan har just varit på promenad. Man kunde gå i bara t-shirt! Det är vad jag kallar sann lycka.
Och så satt man då här och skulle plugga till ett prov igen. Det var ett tag sen. Men det är fortfarande lika lätt att tappa koncentrationen.

I fredags var det utgång till värmlands som gällde. Sega som vi var fick vi lov att finna oss i att köa. Dessutom fick vi nöjet att träffa en mupp som vägra släppa tillbaks oss in i kön. Haha arg jag blev. Men kul hade vi i alla fall.
Igår cyklade vi in till Anders och Antons födelsedagskalas för att lämna en paj. Sedan blev det restaurangbesök med mamma Eva. Maten var god och tur var väl det eftersom vi hade väntat i över en timme.

Imorn ska jag ta sällskap med Annica som har fixat cykel. Trevligt med en kompis att ha cykelsällskap till skolan med!
Nu måste jag ta tag i biologin. Det är förresten rätt kul. Eller, det känns i alla fall som det kommer bli det.
När jag bor i afrika tillsammans med girafferna kommer det lätt vara värt det.

Crabfight, besök och en jävla blåsa

Vilken vecka.
Det började med en tripp mot västkusten. Rättare sagt klubbans biologiska station, utanför Lysekil. Där anordnade jag och min projektgrupp crabbfighter för att undersöka vilken krabba som fick maten och varför.
MYCKET spännande.
Jag bodde i ett litet fuktigt rum med Anna, Anna och Annica. Det var toppen. Trots fukten. Diggar dom skarpt. Att det fanns en del andra folk som man störde ihjäl sig på var en annan femma. Omogna 27-åringar kan man klara sig utan.


Lite lagom vackert.


                                                                
                        
Anna och jag ska ut på båttur                      Andra Anna 


                                                                
                  
 Det här hittade vi på botten                              Annica var glad



Efter en lång bussresa hem väntade den bästa belöningen ever. Besök av Johanna och kära storasyster. Mysigt!
Nästa dag fick vi påökning i besökare. Då kom Henrik och Maria och vi drog ner på stan. Vi gick dit för första gången och pekade på allt som måste pekas på. Sen tog vi bussen hem, också det premiär för oss.
På kvällen sjöng vi singstar. Har blivit lite av en tradition i vårat gäng måste jag säga. Och nu när Maria också köpt playstation kan vi sjunga ännu mer!
Så var det problemet att hitta någonstans att gå ut på. De flesta ställen hade 20 eller 23 som åldersgräns och efter som vi hade vissa småttingar med oss *host* Jonatan och Johanna *host*, fick det bli orange. Det var väl inte världens fullträff men ändå. Dom spelade i alla fall håkan.

På söndagen, efter en lång sovmorgon, tog vi en promenad till naturreservatet. Uppdraget var - hitta fåren. Det blev inga får, men däremot mycket fårbajs.
Maria och Henrik tog tåg/buss åt olika håll för att återgå till den hårda vardagen.
Kvar hade vi våra arbetslösa vänner som skulle sova en natt till eftersom de skulle till sthlm dagen efter för att fota sig hos proffsfotograf. Ellinors bilder blev jättefina! Just för att det såg ut som du dummer.

Idag är jag hemma från skolan. Därav tid till att skriva blogg. Jag är jätteförkyld och har dessutom en sprucken blåsa som helt enkelt gör mig till invalid. Men min labpartner Annica har lovat att jag får sno hennes anteckningar. GÖTT!

Tack Johanna, Maria, Henrik och världens bästa tvillingsyster för en myshelg. Kändes så tomt när ni hade åkt.
Om två helger kommer vi hem. Det ska bli så skönt att träffa mamma, pappa och pojkarna.




 

Livet är hårt

Som morsan brukar säga.

Dagen började med lab om växternas systematik. Jihu!

Det kändes lite tungt efersom det blev utgång till snerikes igår. Men det var kul. När vi väl kom in dvs. Vi fick köa två timmar innan vi fick ge oss in till dansgolvet. Det var första cluben för terminen så det var några till som ville till snerikes. Under tiden vi köade höll Cissie och jag på att få börja om att köa. Vi smög nämligen ut ur kön för att kissa, men smög inte in alls lika diskret. Vakten var arg och jag var säker på att vi skulle behöva gå och ställa oss sist. Man måste tydligen säga till att man ska gå iväg. Fnys! Men vi bönade och bad så det gick bra till slut. 
Vi såg en kändis också. Stackarn. Folk är inte riktigt lika diskreta när de har druckit som de borde vara. Hon kände sig nog rätt utpekad.

Idag slutade jag tidigt så nu har jag pluggat lite växter tillsammans med Ida och Jonatan som läser platon.
Ikväll ska min faddergrupp ha spex på stora torget! Jag ska vara Lucky Lukes skugga:)

Skolan är ganska kul. Just växter vet jag inte riktigt om det är min grej, men det är okej.
Nästa vecka ska vi till västkusten på exkursion så det blir nog bra.
Och helgen efter det kommer Elle, Johanna, Henrik och Maria och hälsar på! Det ska bli så skönt att få träffa dem. Vet inte riktigt var vi ska göra av dem men det ordnar sig:)




RSS 2.0