Hujedamej

Vilken jävla tur att Ida inte kollar på svenska hollywoodfruar. Anna Anka säger jag bara, vilket pucko!
"Det var bara skit" som morfar skulle sagt.
Åh jag träffade mormor och morfar i helgen! Jonatan och jag började vår promenad mot  deras dörr med att bråka om vad mormor skulle säga när hon som alltid när vi kommer, låser upp dörren, öppnar en smal glipa och drar någon av hennes alla lines. Jag höll på "nej men vi ska inte ha några knappnålar" medan jonatans röst låg på karuschkabanden. Tyvärr var ellinor redan där vilket till vår besvikelse innebar att vi fick ta oss in själva. Vi får helt enkelt vänta till nästa gång. To be continued..

Helgen hemma var helmysig! Vi passade på att äta kött (!), inviga nya wickan (kasst), bära lite på mio och prata med linn, plocka svamp och hänga med anna (efterlängtat).

Idag har varit en frusterande dag. Det sista man vill göra två dagar innan tenta är ju att gå på stan i två timmar och leta jacka, utan att hitta nån! Som vanligt när det är nåt jag bara måste ha får jag beställa på internet. Jag har verkligen insett hur mitt tidigare småstadsliv har påverkat mig på det här området. Jag kan bara inte köpa nåt när det finns för mycket att välja på.

Var och hälsade på elle i oslo förr-förra helgen. Sjukt kul att dricka tre rundor shots med hela familjen. Monkey-brain uuh. Det var faktiskt det mysigaste och roligaste vi gjort tillsammans på länge. Mer sånt. Nu - bilder!

    
Lite bilder från oslo, den mysiga thai-restaurangen.

          
I Ölme fick tuss en strumpa, vi fick kantareller och så jackan jag beställde!


RSS 2.0