Jobb

Jag vet att jag är överseriös, men jag funderar mycket på var jag kommer hamna. Jag vet ju vad jag vill. Men jag vet ju också att det kanske är för svårt. Vad händer då? Jag vill inte jobba på kommunen eller nåt annat trist.
Jag vill jobba med dom här!



Eller kanske nån av dom här.
     
Skulle inte heller sitta fel...

Singstar, haj och tenta på fredag!

Vilken helg det var!
Började den med singstar på fredagen. Riktigt skoj, och bra var vi också!

   
Hillis var glad, Jonatan knäpp som vanligt och Ida var bara för het i sina strumpbyxor!

På lördagen åkte vi ut till gamla uppsala med Eva, Björn och tuss. Vi kollade på högarna och kyrkan. Mycket spännande. Närå det var mys.
Annars har det väl vart plugg som gäller hela veckan. Jag vill verkligen få bra på fredag så att jag får bra betyg på hela kursen. Vore verkligen kul eftersom det här är det enda vi kommer läsa på över ett halvår, som inte kommer tråka ut mig totalt. Genetik och Kemi liksom. Hej ångest. Dissekerade haj i måndags också. Fy vad äckligt det var. Jag lät Jon (den marodören) ta över med saxen&skalpellen eftersom jag mådde illa. Hah men Annica var nöjd med det bytet av labpartner. Här har ni en bild på s


Idag ska vi i alla fall slå på stort med tacopaj:)
Hoppas det går bra för syrran i Norge nu. Jag har tänkt på henne.
Ska i alla fall bli skitroligt att komma hem och fira Johanna på lördag.
Simma lugnt (som hajen gör i himlen nu)

ÖÖH

Åh gud vad deprimerande.
Jag kollade igenom bilderna från resan. Jag vill ha!!!



Kolla liksom. Det här är på riktigt. Jag har för fan varit där. det är helt sjukt!

Helg!

Yes! Underbart med helg.
Förra helgen var det fest på fredagen hemma hos Hillis. Det var skitskoj. Skulle vara ut&in-tema på kläderna men det hade ju inte vi fattat. Men Ida, Hillis och Cissie var jättefina!
Sen var det gasquen på lördagen. Det var faktiskt bättre än väntat. Middagen var lite tråkig men när vi fick slänga oss ut på dansgolvet blev det bättre. Det var kul att gå ut med klasskompisarna för det hade jag inte gjort förut. Lite läskigt att brandlarmet gick stup i kvarten men ändå. Ida joinade också och det var ju trevligt!



Annars har det väl varit plugg, film (Ida och jag sjöng med i Mamma Mia) och allt vanligt. Fick tillbaka tentan idag också. Det gick skitbra så det var ju kul.
Jag vet att jag antagligen kommer få äta upp det här men jag tänkte faktiskt försöka börja ett hälsosammare liv. Maten tycker jag nog är ganska bra, men det är väl det där med att röra lite mer sig som vore bra... Vi ska faktiskt snöra på oss gympaskorna (jaa, jag har faktiskt med dom hit) och ta en runda i naturreservatet på en gång.
Ha det bra!

RSS 2.0